Tässä todella hyvää luksuspuuroa, jos kotoa löytyy pari raparperitikkua, pähkinöitä ja kaurapuuroa. Siitä tulee nopea raparperihilloke, mutta samalla menetelmällä voidaan valmistaa hilloketta muiden hedelmien ja marjojen kanssa. Niin yksinkertaista ja hyvää!!!
Kaada kaikki puuron ainekset kattilaan ja kuumenna kiehuvaksi sekoittaen. Pienennä lämpöä ja keitä, kunnes se on kiehunut ja muuttunut kermaiseksi. Ota pois lämmöltä, laita kansi päälle ja anna seistä.
Leikkaa raparperi 2,5 cmn paloiksi. Sulata puolet kookosöljystä ja vaahterasiirupista isossa kattilassa ja lisää raparperi, inkivääri ja vesi. Anna kiehua pari minuuttia, kunnes raparperi pehmenee ja alkaa vapauttaa mehua. Liu'uta se sitten pannun toiselle puolelle, kaada loput öljystä ja vaahterasiirappista ja kaada pähkinäseos. Anna pähkinöiden paistua ja marinoitua makeassa raparperimehussa. Anna olla muutama minuutti.
Kaada puuro kahteen kulhoon. Laita keskelle tilkka mascarponea tai vegaanista jogurttia ja päälle raparperihilloketta. Levitä pähkinäseos kulhojen reunoja pitkin ja kaada päälle tilkka kauramaitoa.
Kaada kaikki puuron ainekset kattilaan ja kuumenna kiehuvaksi sekoittaen. Pienennä lämpöä ja keitä, kunnes se on kiehunut ja muuttunut kermaiseksi. Ota pois lämmöltä, laita kansi päälle ja anna seistä.
Leikkaa raparperi 2,5 cmn paloiksi. Sulata puolet kookosöljystä ja vaahterasiirupista isossa kattilassa ja lisää raparperi, inkivääri ja vesi. Anna kiehua pari minuuttia, kunnes raparperi pehmenee ja alkaa vapauttaa mehua. Liu'uta se sitten pannun toiselle puolelle, kaada loput öljystä ja vaahterasiirappista ja kaada pähkinäseos. Anna pähkinöiden paistua ja marinoitua makeassa raparperimehussa. Anna olla muutama minuutti.
Kaada puuro kahteen kulhoon. Laita keskelle tilkka mascarponea tai vegaanista jogurttia ja päälle raparperihilloketta. Levitä pähkinäseos kulhojen reunoja pitkin ja kaada päälle tilkka kauramaitoa.