Grillattua, marinoitua tofua

Pääruoka
30 min
Annokset: 4
Grillattua, marinoitua tofua, tomaattia ja valkosipulia.

Ainesosat

2 luomutofua
400 g tomaattia (mieluiten vihreää, jossa on kirpeämpi maku)
2 valkosipulinkynttä
1 sitruunan mehu

Mausteseos

1 rkl Urtekram basilikaa
1 rkl Urtekram korianteria
0,5 tl rouhittua valkopippuria
2 tl sormisuolaa

Ohjeet

Mittaa basilika, korianteri, valkopippuri ja suola mortteliin. Jauha mausteita muutaman kerran, kunnes saat karkeaa jauhetta.
Leikkaa puolet kustakin tomaatista ohuiksi viipaleiksi. Levitä viipaleet yhteen kerrokseen lautaselle. Raasta päälle valkosipuli ja sitten loput tomaattien puolikkaat.
Grillaa tofut ensin korkealla lämmöllä. Siirrä ne sitten pois suorasta lämmöstä ja anna niiden paistua hetki. Voit myös siirtää ne uunivuokaan ja jälkikypsentää niitä 180-asteisessa uunissa 5–10 minuuttia.