Food
Beauty
RUOKA
Kaikki Tuotteet
Mausteet
Reseptit
Öljyt & etikat
Myslit ja hiutaleet
Kuivahedelmät ja soseet
Palkokasvit ja säilykkeet
Pakasteet
Pähkinävoit ja levitteet
Gluteeniton
Pähkinät ja naposteltavat
Leivonta
Pavut, siemenet ja linssit
Riisit, suurimot ja pastat
Juomat
Maustaminen, liemet ja kastikkeet
Foodservice
RESEPTIT
Kaikki reseptit
Lounas ja päivällinen
Pääruoat
Vegaaninen ruoka
VASTUULLISUUS
Vihreää ruokaa
Vastuullista ostamista
TIETOA MEISTÄ
Tietoa meistä
Sertifikaatit
Evästeet ja GDPR
OTA YHTEYTTÄ
Ota yhteyttä
KAUNEUS
Kauneus
FI
SE
DK
NO
EN
DE
FI
Gluteenittomat Chiansiemensämpylät
Leivonta
>60 min
Annokset: 8
Herkulliset ja gluteenittomat chiansiemensämpylät. Sopivat niin aamiaiselle, välipalalle kuin evääksi.
Ainesosat
Ohjeet
1 Urtekram Gluteeniton smpyläjauhoseos chiansiemenillä
6 g tuorehiivaa (gluteenitonta)
650 g kädenlämpöistä vettä
Öljyä
Chiansiemeniä
Käytä vuokaa, jonka mitat ovat n. 14 x 20 cm, vähintään 6 cm korkea. n. 1,8 L.
Sekoita kädenlämpöiseen veteen hiiva ja muut mausteet.
Kaada jauhoseos kulhoon.
Sekoita kädenlämpöinen neste jauhoseoksen joukkoon.
Sekoita kunnes taikina on tasaisen puuromaista.
Kaada taikina heti vuokaan ja ripottele halutessasi päälle chiansiemeniä. Anna taikinan kohota vähintään pari tuntia ennen paistoa.
Laita kohonnut taikina vielä jääkaapiin vähintään 2 tunniksi tai mielellään yön yli.
Laita uuni lämpeämään noin 220 asteeseen ja ota taikina jääkaapista. Nosta taikina muotista kelmun avulla.
Leikkaa taikina 8 osaan ja laita varovasti pellille leivinpaperille. Paista noin. 20 minuuttia.
Anna jäähtyä noin puoli tuntia ennen tarjoilua. Nauti!
Ainesosat
1 Urtekram Gluteeniton smpyläjauhoseos chiansiemenillä
6 g tuorehiivaa (gluteenitonta)
650 g kädenlämpöistä vettä
Öljyä
Chiansiemeniä
Ohjeet
Käytä vuokaa, jonka mitat ovat n. 14 x 20 cm, vähintään 6 cm korkea. n. 1,8 L.
Sekoita kädenlämpöiseen veteen hiiva ja muut mausteet.
Kaada jauhoseos kulhoon.
Sekoita kädenlämpöinen neste jauhoseoksen joukkoon.
Sekoita kunnes taikina on tasaisen puuromaista.
Kaada taikina heti vuokaan ja ripottele halutessasi päälle chiansiemeniä. Anna taikinan kohota vähintään pari tuntia ennen paistoa.
Laita kohonnut taikina vielä jääkaapiin vähintään 2 tunniksi tai mielellään yön yli.
Laita uuni lämpeämään noin 220 asteeseen ja ota taikina jääkaapista. Nosta taikina muotista kelmun avulla.
Leikkaa taikina 8 osaan ja laita varovasti pellille leivinpaperille. Paista noin. 20 minuuttia.
Anna jäähtyä noin puoli tuntia ennen tarjoilua. Nauti!
Liittyvät tuotteet
Sämpyläjauhoseos chiansiemenillä
440 g
Vegaaniset pehmeät piparkakut appelsiinikuorrutuksella
Kotitekoiset suklaa-kookos patukat
Jäiset suklaa ja maapähkinävoi banaanit
Gluteenittomat omenapannukakut
Lisää reseptejä
Mitä haet?
Tuotteet (
)
Reseptit (
)
(
)
Kategoriat
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent