80 g rouhittuja saksanpähkinöitä*/hasselpähkinöitä
1 tl Urtekram vaniljasokeria
2 tl Urtekram leivinjauhetta
hyppysellinen Urtekram merisuolaa/himalajasuolaa
Laita uuni lämpiämään 175 asteeseen.
Jauha valutetut pavut tehosekoittimessa. Sulata suklaa vesihauteessa. Vatkaa voi tai kookosöljy ruokosokerin kanssa vaahdoksi, lisää munat yksitellen ja vatkaa kuohkeaksi. Lisää sekoittaen jauhetut pavut, mantelijauho, kaakaojauhe, vaniljasokeri, leivinjauhe, suola ja pähkinärouhe. Sekoita lopuksi sulatettu suklaa taikinan joukkoon.
Kaada voideltuun uunivuokaan (n. 20 x 30 cm). Paista 25–30 min.
Ainesosat
1 prk valutettuja Urtekram mustapapuja
80 g tummaa suklaata
100 g pehmeää voita tai Urtekram kookosöljyä
250 g Urtekram ruokosokeria
5 munaa
75 g Urtekram mantelijauhoja
40 g Urtekram kaakaojauhetta (1 dl)
80 g rouhittuja saksanpähkinöitä*/hasselpähkinöitä
1 tl Urtekram vaniljasokeria
2 tl Urtekram leivinjauhetta
hyppysellinen Urtekram merisuolaa/himalajasuolaa
Ohjeet
Laita uuni lämpiämään 175 asteeseen.
Jauha valutetut pavut tehosekoittimessa. Sulata suklaa vesihauteessa. Vatkaa voi tai kookosöljy ruokosokerin kanssa vaahdoksi, lisää munat yksitellen ja vatkaa kuohkeaksi. Lisää sekoittaen jauhetut pavut, mantelijauho, kaakaojauhe, vaniljasokeri, leivinjauhe, suola ja pähkinärouhe. Sekoita lopuksi sulatettu suklaa taikinan joukkoon.
Kaada voideltuun uunivuokaan (n. 20 x 30 cm). Paista 25–30 min.