Herkulliseen ja tavallista terveellisempään tahinifudgeen tarvitaan vain neljää raaka-ainetta. Tahinifudge on valmista syötäväksi 20 minuutissa, mutta sitä voi säilyttää pakastimessa kuukausienkin ajan ja ottaa esiin makeannälän yllättäessä.
1 dl Urtekram tahinia
4 rkl Urtekram kookosöljyä
3 rkl Urtekram kookos-, vaahtera- tai agavesiirappia
Veitsenkärjellinen suolaa
50 g tummaa suklaata
Mittaa tahini, kookosöljy, siirappi ja suola tehosekoittimeen ja sekoita tasaiseksi massaksi. Levitä pieneen vuokaan ja laita pakastimeen. Sulata tumma suklaa, ota fudge pois pakastimesta ja valuta suklaa fudgen päälle. Laita vuoka hetkeksi takaisin pakastimeen. Valmista tuli!
Ainesosat
1 dl Urtekram tahinia
4 rkl Urtekram kookosöljyä
3 rkl Urtekram kookos-, vaahtera- tai agavesiirappia
Veitsenkärjellinen suolaa
50 g tummaa suklaata
Ohjeet
Mittaa tahini, kookosöljy, siirappi ja suola tehosekoittimeen ja sekoita tasaiseksi massaksi. Levitä pieneen vuokaan ja laita pakastimeen. Sulata tumma suklaa, ota fudge pois pakastimesta ja valuta suklaa fudgen päälle. Laita vuoka hetkeksi takaisin pakastimeen. Valmista tuli!