Food
Beauty
RUOKA
Kaikki Tuotteet
Mausteet
Reseptit
Öljyt & etikat
Myslit ja hiutaleet
Kuivahedelmät ja soseet
Palkokasvit ja säilykkeet
Pakasteet
Pähkinävoit ja levitteet
Gluteeniton
Pähkinät ja naposteltavat
Leivonta
Pavut, siemenet ja linssit
Riisit, suurimot ja pastat
Juomat
Maustaminen, liemet ja kastikkeet
Foodservice
RESEPTIT
Kaikki reseptit
Lounas ja päivällinen
Pääruoat
Vegaaninen ruoka
VASTUULLISUUS
Vihreää ruokaa
Vastuullista ostamista
TIETOA MEISTÄ
Tietoa meistä
Sertifikaatit
Evästeet ja GDPR
OTA YHTEYTTÄ
Ota yhteyttä
KAUNEUS
Kauneus
FI
SE
DK
NO
EN
DE
FI
Gluteeniton Foccacialeipä
Leivonta
>60 min
Annokset: 16
Jauhoseoksella leivot maistuvaa rosmariinilla maustettua focacciaa.
Ainesosat
Ohjeet
1 Urtekramin gluteeniton Focaccia-leipä jauhoseos
10 g tuorehiivaa
600 g kädenlämpöistä vettä
Oliiviöljyä
Kivettömiä oliiveja
Vuoraa pelti leivinpaperilla.
Kaada vesi suureen kulhoon.
Liuota hiiva veteen ja sekoita vispilällä.
Lisää jauhoseos ja sekoita, kunnes taikina on tasaisen puuromaista.
Kaada taikina heti pellille ja painele se tasaiseksi, n. 2 cmn paksuiseksi levyksi.
Peitä pelti kelmulla ja jätä huoneenlämpöön kohoamaan pariksi tunniksi.
Kun taikina on kohonnut hyvin, painele taikinaan sormella kuoppia ja laita niihin oliiveja.
Jos taikina tarttuu sormeen, voit kastaa sormen oliiviöljyyn.
Pirskota lopuksi koko leivän päälle oliiviiöljyä.
Ripottele pinnalle halutessasi hieman sormisuolaa.
Paista leipää n. 220 asteessa n. 20 minuuttia kunes sen pinta on kauniin kullanruskea.
Koristele valmis leipä tuoreella rosmariinilla.
Ainesosat
1 Urtekramin gluteeniton Focaccia-leipä jauhoseos
10 g tuorehiivaa
600 g kädenlämpöistä vettä
Oliiviöljyä
Kivettömiä oliiveja
Ohjeet
Vuoraa pelti leivinpaperilla.
Kaada vesi suureen kulhoon.
Liuota hiiva veteen ja sekoita vispilällä.
Lisää jauhoseos ja sekoita, kunnes taikina on tasaisen puuromaista.
Kaada taikina heti pellille ja painele se tasaiseksi, n. 2 cmn paksuiseksi levyksi.
Peitä pelti kelmulla ja jätä huoneenlämpöön kohoamaan pariksi tunniksi.
Kun taikina on kohonnut hyvin, painele taikinaan sormella kuoppia ja laita niihin oliiveja.
Jos taikina tarttuu sormeen, voit kastaa sormen oliiviöljyyn.
Pirskota lopuksi koko leivän päälle oliiviiöljyä.
Ripottele pinnalle halutessasi hieman sormisuolaa.
Paista leipää n. 220 asteessa n. 20 minuuttia kunes sen pinta on kauniin kullanruskea.
Koristele valmis leipä tuoreella rosmariinilla.
Gluteenittomat pestomuffinit
Top-&-bottom Sticky Choc-Pecan Cinnamon Scrolls
Rich Vegan Mud Cake
Siemen- ja porkkanaleipä taateleilla
Lisää reseptejä
Mitä haet?
Tuotteet (
)
Reseptit (
)
(
)
Kategoriat
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent