Gluteenittomat pestomuffinit

Leivonta
30 min
Annokset: 12
Ravitsevat muffinit ovat loistava välipalavinkki ja ovat myös helppo ottaa mukaan töihin tai piknikille. Gluteenittomia ja herkullisia.

Ainesosat

1 dl Urtekram riisijauhoja tai kvinoajauhoja
5 dl Urtekram mantelijauhoa
2 rkl Urtekram maissitärkkelystä
2 tl Urtekram leivinjauhetta
2 kananmunaa
1 ½ dl vettä
½ tl suolaa
½ dl Urtekram oliiviöljyä
1 tl oreganoa
1 purkki Urtekram pestoa
6 kirsikkatomaattia puolitettuna

Ohjeet

Aseta uuni 200 asteeseen. Laita muffinipaperit muffinivuokaan.
Sekoita jauhot leivinjauheen kanssa.
Vatkaa munat erillisessä kulhossa ja sekoita joukkoon suola, oregano ja vesi.
Sekoita joukkoon jauhoseos.
Kaada muffinssivuokiin ja laita jokaisen muffinssin päälle keskelle tilkka pestoa.
Paista uunin keskitasolla noin 15 minuuttia.
Ota pois ja syö haaleana tai jäähdytettynä.