Food
Beauty
RUOKA
Kaikki Tuotteet
Mausteet
Reseptit
Öljyt & etikat
Myslit ja hiutaleet
Kuivahedelmät ja soseet
Palkokasvit ja säilykkeet
Pakasteet
Pähkinävoit ja levitteet
Gluteeniton
Pähkinät ja naposteltavat
Leivonta
Pavut, siemenet ja linssit
Riisit, suurimot ja pastat
Juomat
Maustaminen, liemet ja kastikkeet
Foodservice
RESEPTIT
Kaikki reseptit
Lounas ja päivällinen
Pääruoat
Vegaaninen ruoka
VASTUULLISUUS
Vihreää ruokaa
Vastuullista ostamista
TIETOA MEISTÄ
Tietoa meistä
Sertifikaatit
Evästeet ja GDPR
OTA YHTEYTTÄ
Ota yhteyttä
KAUNEUS
Kauneus
FI
SE
DK
NO
EN
DE
FI
Panang Curry
Pääruoka
30 min
Annokset: 4
Ainesosat
Ohjeet
Currypohja
1 keltasipuli, hienoksi silputtuna
2 valkosipulinkynttä, hienonnettuna
3 rkl Urtekram -kookosöljyä
3-4 rkl punaista currytahnaa
5 dl vettä
1 dl Urtekram kuivattuja punaisia linssejä
2 tölkkiä Urtekram kookosmaitoa
2 rkl Urtekram maapähkinävoita
1 Urtekram -kasvisliemikuutio
1 sitruunaruoho
1 parsakaali
1 punainen paprika
½ kesäkurpitsa
suola
Urtekram täysjyväriisi 4 hengelle
Paista sipuli ja valkosipuli öljyssä yhdessä currytahnan kanssa.
Lisää vesi, linssit ja silputtu sitruunaruoho. Anna kiehua kannen alla noin 5 minuuttia.
Lisää kookosmaito (säästä päälle 4 ruokalusikallista), maapähkinävoi ja murennettu liemi. Anna kiehua 5 minuuttia.
Leikkaa vihannekset pienemmiksi paloiksi. Laita kattilaan ja keitä ilman kantta noin 5-10 minuuttia, kunnes ne pehmenevät. Mausta suolalla.
Sekoita kookoskerma vuokaan ja tarjoa keitetyn riisin kanssa.
Ainesosat
Currypohja
1 keltasipuli, hienoksi silputtuna
2 valkosipulinkynttä, hienonnettuna
3 rkl Urtekram -kookosöljyä
3-4 rkl punaista currytahnaa
5 dl vettä
1 dl Urtekram kuivattuja punaisia linssejä
2 tölkkiä Urtekram kookosmaitoa
2 rkl Urtekram maapähkinävoita
1 Urtekram -kasvisliemikuutio
1 sitruunaruoho
1 parsakaali
1 punainen paprika
½ kesäkurpitsa
suola
Urtekram täysjyväriisi 4 hengelle
Ohjeet
Paista sipuli ja valkosipuli öljyssä yhdessä currytahnan kanssa.
Lisää vesi, linssit ja silputtu sitruunaruoho. Anna kiehua kannen alla noin 5 minuuttia.
Lisää kookosmaito (säästä päälle 4 ruokalusikallista), maapähkinävoi ja murennettu liemi. Anna kiehua 5 minuuttia.
Leikkaa vihannekset pienemmiksi paloiksi. Laita kattilaan ja keitä ilman kantta noin 5-10 minuuttia, kunnes ne pehmenevät. Mausta suolalla.
Sekoita kookoskerma vuokaan ja tarjoa keitetyn riisin kanssa.
Linssisalaatti parsalla, porkkanalla ja manteleilla
Dandan tofu ja nuudelit
Vegaanisia lettuja ruohosipulilla ja kuorrutetulla tofulla
Inkiväärimarinoitua kurpitsaa mustakaalilla ja kvinoalla
Lisää reseptejä
Mitä haet?
Tuotteet (
)
Reseptit (
)
(
)
Kategoriat
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent