Panang Curry

Pääruoka
30 min
Annokset: 4

Ainesosat

Currypohja

1 keltasipuli, hienoksi silputtuna
2 valkosipulinkynttä, hienonnettuna
3 rkl Urtekram -kookosöljyä
3-4 rkl punaista currytahnaa
5 dl vettä
1 dl Urtekram kuivattuja punaisia ​​linssejä
2 tölkkiä Urtekram kookosmaitoa
2 rkl Urtekram maapähkinävoita
1 Urtekram -kasvisliemikuutio
1 sitruunaruoho
1 parsakaali
1 punainen paprika
½ kesäkurpitsa
suola
Urtekram täysjyväriisi 4 hengelle

Ohjeet

Paista sipuli ja valkosipuli öljyssä yhdessä currytahnan kanssa.
Lisää vesi, linssit ja silputtu sitruunaruoho. Anna kiehua kannen alla noin 5 minuuttia.
Lisää kookosmaito (säästä päälle 4 ruokalusikallista), maapähkinävoi ja murennettu liemi. Anna kiehua 5 minuuttia.
Leikkaa vihannekset pienemmiksi paloiksi. Laita kattilaan ja keitä ilman kantta noin 5-10 minuuttia, kunnes ne pehmenevät. Mausta suolalla.
Sekoita kookoskerma vuokaan ja tarjoa keitetyn riisin kanssa.