Kuumenna öljy pannulla ja paista siinä kypsennetty kvinoa - mausta suolalla, pippurilla ja Taco maustesekoituksella. Anna paistua muutama minuutti, kunnes kvinoa saa väriä ja tulee hieman rapeaksi.
Pilko kaikki vihannekset ja jaa kahteen kulhoon yhdessä paistetun kvinoan ja mustien papujen kanssa.
Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja maista.
Levitä kastike annosten päälle juuri ennen tarjoilua.
Ainesosat
2 dl Urtekram Kvinoaa, keitettynä
Urtekram Extraneitsyt oliiviöljyä paistamiseen
suolaa ja pippuria
2 tl Urtekram Taco-maustesekoitusta
200 g Urtekram Mustapapuja (säilyke)
200 g kirsikkatomaatteja
1/4 kaalia
100 g maissia
1 kypsä avokado
tuoretta korianteria
Kastike
2 rkl majoneesia
2 rkl creme fraichea
1 tl Urtekram Makea paprikaa
2 tl Urtekram Omenasiiderietikkaa
1 tl sokeria
suolaa ja pippuria
4 coctailkurkkua, hienoksi pilkottuna
1/4 sipulia, hienonnettuna
Ohjeet
Kuumenna öljy pannulla ja paista siinä kypsennetty kvinoa - mausta suolalla, pippurilla ja Taco maustesekoituksella. Anna paistua muutama minuutti, kunnes kvinoa saa väriä ja tulee hieman rapeaksi.
Pilko kaikki vihannekset ja jaa kahteen kulhoon yhdessä paistetun kvinoan ja mustien papujen kanssa.
Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja maista.
Levitä kastike annosten päälle juuri ennen tarjoilua.